Over

Becoloth 1

Dit is het oudste deel van de kroeg. Vooral bij de jeugd is dit deel, zeker in het weekend zeer in trek. Er hangt een gezellige en vrolijke sfeer die wordt afgewisseld met allerlei soorten muziek. Op doordeweekse avonden wordt deze ruimte gebruik door besloten groepen zoals kookclubjes, kaartavonden en ook de wedstrijden van onze teams uit de Bossche Dartcompetitie vinden hier plaats.

 

Becoloth 2

Bij binnenkomst ligt dit deel van de kroeg aan de rechterkant. Het is in 1991 ingericht als oud Brabants café uit de jaren 30. Dit is een plek waar Jan en Alleman zich thuis voelt, zowel jong en oud. In het weekend komt hier ook de jeugd om het hoekje kijken. Als pa of ma er zit kan het zakgeld misschien worden aangevuld.

 

Terras

Bij goed weer hebben wij bovendien een terras aan de voorzijde van het café. Dit terras biedt plaats aan 60-100 personen. Hierdoor kunt u zomers ook in de zon heerlijk van uw koude pilsje genieten.

 

Romeinse tuin

Achter het café hebben wij enkele jaren geleden een Romeinse tuin aangelegd. Deze tuin is voorzien van een schuifdak en kan afhankelijk van de weersomstandigheden verwarmd worden. De vuurput achterin de tuin kan gebruikt worden voor een gezellige barbecue, ook bestaat de mogelijkheid voor andere buffetten. Deze plek is daarom uiterst geschikt voor feesten, recepties en bruiloften tot ongeveer 60 personen.